Toestemming verlenen inzage medisch dossier Deventer Ziekenhuis – Huisartspraktijk Zoete – Deventer/Colmschate
Header afbeelding
Huisartspraktijk Zoete
Holterweg 108A 7429AH
Deventer/Colmschate

« Terug naar het overzicht

Toestemming verlenen inzage medisch dossier Deventer Ziekenhuis

Eind 2021 kunnen we niet meer in uw medisch dossier als u ons hiervoor geen toestemming hebt verleent. Voor vragen en meer informatie kijk op: www.dz.nl voor toestemming. U kunt dit zelf registeren op www.dz.nl/mijndz.

Digitaal delen van uw medische gegevens

U heeft bij het Deventer Ziekenhuis een digitaal medisch dossier. Met uw toestemming krijgt uw huisarts inzage in het medisch dossier en uw apotheker tot de medicatiegegevens. Ziekte, een blessure of een ongeval komt vaak onverwacht.

Hoe geef ik toestemming?
Vindt u het belangrijk dat uw behandelaar (huisarts, andere specialist) en apotheker deze gegevens kunnen inzien? Geef dan toestemming om uw medische gegevens uit te wisselen. Dat kan online via: www.dz.nl/mijndz. Tijdens een bezoek aan een polikliniek kan de polikliniekassistente de toestemmingsregistratie op uw verzoek invullen. De huisarts of doktersassistente kan dat ook voor u doen. Eind 2021 kan u huisarts en doktersassistente niet meer in uw digitale medische dossier, alleen als u hiervoor toestemming heeft verleend. Wij verzoeken u dit z.s.m. te doen, waarvoor hartelijk dank!

Publicatiedatum: 25-08-2021