De Huisartsenpost – Huisartspraktijk Zoete – Deventer/Colmschate
Header afbeelding
Huisartspraktijk Zoete
Holterweg 108A 7429AH
Deventer/Colmschate

De Huisartsenpost

Centrale Huisartsenpost Salland
Nico Bolkensteinlaan 75
7416 SB  Deventer
Tel: 0570-501777

Huisartsenpost/doktersdienst

De waarneming ’s avonds, ’s nachts en in het weekend is geregeld door de huisartsenpost/doktersdienst. Op de huisartsenpost werken alle huisartsen in de regio Salland samen. Het is gevestigd bij de spoedpost van het Deventer Ziekenhuis.

Openingstijden

Iedere werkdag na 17.00 uur, op zaterdag en zondag en op feestdagen is de huisartsenpost geopend.
U moet altijd eerst bellen. Zo maar binnenlopen kan niet!

Belangrijk: houd uw verzekeringsnummer en medicijnen bij de hand en neem bij koorts de temperatuur op; er zal zeker naar gevraagd worden. Ook de geboortedatum is van belang. Neem uw verzekeringspapieren mee naar de post en als u voor het eerst komt ook een geldig legitimatiebewijs.

Als u belt krijgt u een assistente aan de telefoon. Zij is speciaal opgeleid. Afhankelijk van de ernst van uw klacht krijgt u telefonisch advies of een afspraak voor een bezoek aan de huisartsenpost. Als u om medische redenen niet naar de post kunt komen, komt een huisarts bij u thuis. Om achteraf misverstanden te voorkomen wordt van elk telefoongesprek een bandopname gemaakt. Natuurlijk wordt hiermee zorgvuldig omgegaan. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

De huisartsen die visites rijden beschikken over een opvallende gele auto met zwaailicht en sirene met een speciaal opgeleide chauffeur. Er is doorlopend contact met de huisartsenpost. Waar nodig is er contact met collega-dienstverleners zoals de ambulancedienst. Ook zijn er afspraken gemaakt over levensbedreigende situaties met de ambulancedienst. Als u contact hebt gehad met de huisartsenpost krijgt uw eigen huisarts automatisch bericht de volgende werkdag. Telefonische consulten, spreekuurbezoek en visites worden in rekening gebracht bij uw zorgverzekeraar.

www.spoedpostdeventer.nl