Herhaalrecepten – Huisartspraktijk Zoete – Deventer/Colmschate
Header afbeelding
Huisartspraktijk Zoete
Holterweg 108A 7429AH
Deventer/Colmschate

Herhaalrecepten

Voor de herhaalmedicijnen kunt u altijd, 24 uur per dag, onze receptenlijn 0570-799025 inspreken of bestellen via https://home.mijngezondheid.net/

Kijkt u alstublieft goed op het etiket of er nog herhalingen op uw recept(en) zitten. Als u nog herhalingen heeft kunt u rechtstreeks contact opnemen met de apotheek, niet met de huisarts.

Als praktijk zijn wij een voorstander van het gebruik van de herhaalservice die wordt aangeboden door uw apotheek. Door deel te nemen aan de herhaalservice krijgt u elke 3 maanden automatisch uw medicijnen aangeleverd door de apotheek. U krijgt een email van de apotheek (als deze daar bekend is) wanneer de medicijnen daar klaarliggen. In de email staat een nummer vermeld waarmee u sneller geholpen wordt in de apotheek zelf. Indien u deel wilt nemen aan de herhaalservice of meer informatie hierover wilt, dan kunt u zich melden bij uw apotheek.

Als u moeite heeft met het ordenen van uw medicijnen, veel verschillende medicijnen gebruikt of u vergeet deze weleens in te nemen, dan kan de apotheek uw medicatie op een Baxter-rol aanleveren. De rol bestaat uit afscheurbare zakjes met de datum en tijdstip erop vermeld, zodat het voor u makkelijker wordt gemaakt uw medicatie correct in te nemen. Indien u een Baxter-rol wilt aanvragen, kunt u contact opnemen met uw huisarts.

Wij als huisartsen De Kuip ondersteunen dit initiatief. Het is overigens wel van belang dat u op uw reguliere controles van uw huisarts of specialist blijft komen.

Wij werken nauw samen met alle apotheken in Deventer, en in het bijzonder met de apotheken Flora en Vijfhoek. Samen met de apothekers houden we in de gaten of de medicijnen die u op recept gebruikt veilig en samen gebruikt kunnen worden. Wij werken niet samen met internetapotheken! Als u toch gebruikt wilt maken van een internetapotheek dient u zich dat te realiseren.

Heeft u praktische vragen over het gebruik van uw medicijnen of denkt u bijwerkingen te hebben, kunt u ook altijd een gesprek met uw apotheker aanvragen. Dit is vooral belangrijk als u meer dan zes verschillende medicijnen slikt.