Herhaalservice Apotheek – Huisartspraktijk Zoete – Deventer/Colmschate
Header afbeelding
Huisartspraktijk Zoete
Holterweg 108A 7429AH
Deventer/Colmschate

Terug naar overzicht

Herhaalservice Apotheek

Sinds enige tijd is het mogelijk om bij de apotheken Flora en Vijfhoek in Deventer, als uw langdurig meerdere medicijnen gebruikt, om gebruik te maken van de herhaalservice.

Dit betekent dat uw apotheek bij uw huisarts de recepten aanvraagt. Uw wordt dan geïnformeerd door de medewerkers van de apotheek wanneer u uw medicijnen kunt afhalen. Als u hiervan gebruik wilt maken: neemt u dan contact op met uw apotheek. Wij als huisartsen De Kuip ondersteunen dit initiatief. Het is overigens wel van belang dat u op uw reguliere controles van uw huisarts of specialist blijft komen.

Wij als huisartsen in De Kuip werken nauw samen met alle apotheken in Deventer.

Samen met de apothekers houden we in de gaten of de medicijnen die u op recept gebruikt veilig en samen gebruikt kunnen worden. Wij werken niet samen met internetapotheken! Als u toch gebruikt wilt maken van een internetapotheek dient u zich dat te realiseren.

Heeft u praktische vragen over het gebruik uw medicijnen of denkt u bijwerkingen te hebben, kunt u ook altijd een gesprek met uw apotheker aanvragen. Dit is vooral belangrijk als u meer dan zes verschillende medicijnen slikt.

Publicatiedatum: 01-02-2021