Geneeskunde student Niels de Wild – Huisartspraktijk Zoete – Deventer/Colmschate
Header afbeelding
Huisartspraktijk Zoete
Holterweg 108A 7429AH
Deventer/Colmschate

Terug naar overzicht

Geneeskunde student Niels de Wild

Mijn naam is Niels de Wild, 26 jaar oud en ik kom oorspronkelijk uit Eerbeek. Inmiddels ben ik bezig met het laatste jaar van mijn geneeskunde-opleiding vanuit Groningen en daarvoor ben ik nu een jaar als coassistent aan het werk in Deventer. Naast mijn studie houd ik me bezig met onderzoek en in mijn vrije tijd doe ik graag aan tennis en fietsen. Ik kijk er naar uit om de komende tijd in huisartspraktijk De Kuip aan de slag te gaan!

Niels komt zijn coschappen bij ons lopen van 27-5-2024 t/m 21-6-2024. U kunt door Niels worden gezien.
Alle consulten worden direct ook besproken met een van de huisartsen.
Hebt u hier bezwaar tegen, dan kunt u dat aangeven.

Publicatiedatum: 15-05-2024